AFTEN – JUL PÅ KROEN

Søndag til torsdag 17.00-21.45

FORRETTER

  • Hummersuppe
    DKr. 149,-
    Serveres med brød og smør
  • Røget laks
    DKr. 145,-
    Med peberrodscreme
  • Rejecocktail
    DKr. 139,-
    Serveres med ristet brød og smør
  • Tarteletter
    Dkr. 139,-
    Høns i asparges
  • Salade Chévre Chaud
    DKr. 139,-
    Grønkålssalat med gedeost og pærer

HOVEDRETTER

  • Ovnbagt laks
    DKr. 259,-
    Med grønne bønner, asparges. Serveres med
    hvide kartofler vendt i dildsmør
  • Fiskefilet
    DKr. 199,-
    Serveres med hjemmerørt remoulade og pommes frites
  • Andeconfit
    DKr. 319,-
    Serveres med brunede kartofler, rødkål og surt
  • OLSENS HAKKEBØF
    DKr. 219,-
    Med brassede kartofler, spejlæg og pebersauce
  • Frikadeller
    DKr. 199,-
    Med hvide kartofler, Kroens rødkål, agurkesalat og skysauce
  • Wienerschnitzel med “dreng”
    DKr. 289,-
    Serveres med brasede kartofler, ærter og skysauce
  • Stegt flæsk
    DKr. 219,-
    Serveres med kartofler, persillesovs, sennep og rødbeder
  • Bøf bearnaise af oksefilet
    DKr. 329,-
    Serveres grillet med pommes frites, bearnaisesauce og dagens garniture
  • Peberbøf af oksefilet
    DKr. 329,-
    Serveres grillet med dagens kartoffel, pebersauce og dagens garniture
  • Rib Eye
    DKr. 399,-
    Serveres grillet med pommes frites, bearnaisesauce og dagens garniture
  • Klassisk burger
    DKr. 199,-
    Med ost, bacon og pommes frites

DESSERT OG OST

  • Vaniljeis
    DKr. 109,-
    Med chokoladesauce
  • Pandekage
    DKr. 125,-
    Med vaniljeis
  • Gammeldags æblekage
    DKr. 109,-
    Med flødeskum
  • Friturestegt camembert
    DKr. 125,-
    Med ristet brød og solbærsyltetøj
  • Dobbelt Irish Coffee
    DKr. 109,-
    4cl.

TRERETTERS MENU

FORRET

Vælg imellem:

HUMMERSUPPE
Serveres med brød og smør

GRAVAD LAKS
Med rævesauce

TARTELET
Høns i asparges

HOVEDRET

Vælg imellem:

ANDECONFIT
Serveres med brunede kartofler, rødkål og surt

WIENERSCHNITZEL med “dreng”
Serveres med brasede kartofler, ærter og skysauce

BØF BEARNAISE
Serveres grillet med pommes frites, bearnaisesauce og haricots verts

DESSERT

Vælg imellem:

PANDEKAGE
Med vaniljeis

RIS ALA MANDE
Serveres med kirsbærsauce

IRISH COFFEE
4 cl.

DKr. 569,-

KROENS LUKSUSPLATTE

Min. 2 personer
Husets marinerede sild
Husets karrysild
Frisk rødspættefilet med remoulade
Gravad laks med rævesauce
Husets hønsesalat
Andeconfit
Ribbensteg med rødkål og surt
Kroens ”deller” med rødkål og surt
Brie
Risalamande

DKr. 569,- pr. person

KROENS JULEPLATTE

Min. 2 personer
Husets marinerede sild
Husets karrysild
Gravad laks med rævesauce
Frisk rødspættefilet med remoulade
Husets hønsesalat
Ribbensteg med rødkål og surt
Kroens ”deller” med rødkål og surt
Brie

DKr. 499,- pr. person

Julens menukort er gældende fra 7. november 2024