AFTEN – JUL PÅ KROEN

Søndag til onsdag 17.00-21.45

FORRETTER

  • Kartoffel-porresuppe
    DKr. 99,-
    Lækker og cremet vintersuppe
  • Tarteletter
    Dkr. 109,-
    Høns i asparges
  • Rejecocktail
    DKr. 109,-
    Serveres med ristet brød og smør
  • Gravad laks
    DKr. 99,-
    Serveres med rævesauce
  • Sildetallerken med 3 slags sild
    DKr. 149,-
    Marineret, karry og Christiansøpigens sild

HOVEDRETTER

  • Færøsk vildlaks
    DKr. 199,-
    Med grønne bønner, asparges. Hertil hvide kartofler vendt i dildsmør
  • Fiskefilletter
    DKr. 175,-
    Serveres med remoulade og pommes frites
  • Frikadeller
    DKr. 179,-
    Serveres med skysauce, rødkål og hvide kartofler
  • Hakkebøf
    DKr. 189,-
    Med bløde løg, spejlæg, hvide kartofler, rødbeder og skysauce
  • Hakkebøf
    DKr. 189,-
    Med pommes frites, bearnaisesauce og dagens garniture
  • Wienerschnitzel med “dreng”
    DKr. 219,-
    Serveres med brasede kartofler, ærter og skysauce
  • Ribbensteg
    DKr. 189,-
    Med hvide kartofler, hjemmelavet rødkål, agurkesalat og skysauce
  • Stegt flæsk
    DKr. 169,-
    Serveres med kartofler, persillesovs, sennep og rødbeder
  • Bøf bearnaise af oksefilet
    DKr. 249,-
    Serveres grillet med pommes frites, bearnaisesauce og dagens garniture
  • Peberbøf af oksefilet
    DKr. 249,-
    Serveres grillet med dagens kartoffel, pebersauce og dagens garniture
  • And
    DKr. 229,-
    Serveres med brunede kartofler, rødkål og surt

KROENS JULEPLATTER

  • Kroens juleplatte
    DKr. 349,- pr. person
    Min. 2 personer
    Marinerede sild
    Karrysalat
    Gravad laks med rævesauce
    Fiskefilet med remoulade
    Ribbensteg med rødkål
    Lun leverpostej med rødkål og surt
    Kroens ”deller” med rødkål og surt
    Risalamande

    Tilvalg:
    Brie 35,-

  • Kroens luksus juleplatte
    DKr. 399,- pr. person
    Min. 2 personer
    Marinerede sild
    Karrysild med økologisk æg
    Hønsesalat med bacon
    Fiskefilet med remoulade
    Gravad laks med rævesauce
    Andeconfit
    Ribbensteg med rødkål og surt
    Kroens ”deller” med rødkål og surt
    Risalamande

    Tilvalg:
    Frituresteg Camenbert 50,-
    Gammel ost 50,-

TRERETTERS MENU

  • Dkr. 399,-
    Rejecocktail
    Serveres med ristet brød og smør

    And eller ribbensteg
    Serveres med hvide og brunede kartofler, rødkål og surt

    Pandekage
    Med vanilleis

DESSERT OG OST

  • Vaniljeis
    DKr. 85,-
    Med chokoladesauce
  • Pandekage
    DKr. 89,-
    Med vaniljeis
  • Gammeldags æblekage
    DKr. 79,-
  • Gammel ost
    DKr. 89,-
    Med løgringe, sky og rom
  • Ostebræt til to
    DKr. 149,-
  • Friturestegt camembert
    DKr. 85,-
    Med ristet brød og solbærsyltetøj
  • Risalamande
    DKr. 79,-
  • Irish Coffee
    DKr. 84,-
    4cl.