AFTEN – JUL PÅ KROEN
Fredag og lørdag 17.00-22.00
Fredag og lørdag 17.00-22.00
Min. 2 personer
Husets marinerede sild
Husets karrysild
Frisk rødspættefilet med remoulade
Ferskrøget laks med dildcreme
Husets hønsesalat
Andeconfit
Ribbensteg med rødkål og surt
Lun leverpostej med rødkål og surt
Kroens ”deller” med rødkål og surt
Brie
Risalamande
Tilvalg:
Røget ål 90,-
Vælg imellem:
HUMMERSUPPE
Serveres med brød og smør
–
TARTELETTER
Med høns i asparges
–
REJECOCKTAIL
Med ristet brød og smør
Vælg imellem:
ANDECONFIT
Serveres m ed brunede kartofler,
rødkål og surt
–
RIBBENSTEG
Serveres med hvide og brunede kartofler,
rødkål og surt
–
WIENERSCHNITZEL med “dreng”
Serveres med brasede kartofler, ærter
og skysovs
Vælg imellem:
RISALAMANDE
–
PANDEKAGE
Med vaniljeis
–
Med dobbelt Irish coffee 569,-
ØL – VIN – VAND
i 4 timer
ØL – VIN – VAND & 3x4CL. SNAPS
i 4 timer
ØL – VIN – VAND – SNAPS – DRINKS
i 5 timer
Julens menukort er gældende fra 3. november 2023