AFTEN – JUL PÅ KROEN
Torsdag, fredag og lørdag 17.00-22.00
Torsdag, fredag og lørdag 17.00-22.00
Min. 2 personer
Marinerede sild
Hønsesalat med bacon
Gravad laks med rævesauce
Fiskefilet med remoulade
Ribbensteg med rødkål
Lun leverpostej med rødkål og surt
Kroens ”deller” med rødkål og surt
Risalamande
Tilvalg:
Brie 35,-
Min. 2 personer
Marinerede sild
Karrysild med økologisk æg
Hønsesalat med bacon
Fiskefilet med remoulade
Gravad laks med rævesauce
Andeconfit
Ribbensteg med rødkål og surt
Kroens ”deller” med rødkål og surt
Risalamande
Tilvalg:
Frituresteg Camenbert 50,-
Gammel ost 50,-
Vælg imellem:
CREMET KARTOFFEL-PORRESUPPE
Lækker og cremet vintersuppe
–
TARTELETTER
Med høns i asparges
–
REJECOCKTAIL
Med ristet brød og smør
–
GRAVAD LAKS
Med rævesauce
Vælg imellem:
BØF AF OKSEFILET
Serveres grillet med pommes frites
Vælg enten bearnaisesauce eller pebersauce
–
AND eller FLÆSKESTEG
Serveres med hvide og brunede kartofler, rødkål og surt
–
FÆRØSK VILDLAKS
Med grønne bønner, asparges.
Hertil hvide kartofler vendt i dildsmør
Vælg imellem:
RISALAMANDE
–
PANDEKAGE
Med vaniljeis
–
GAMMELDAGS ÆBLEKAGE
i 3 ½ TIME
ØL – VIN – VAND
& 3x4CL. SNAPS
i 5 TIMER
ØL – VIN – VAND
& 3x4CL. SNAPS
IRISH COFFEE eller KAFFE & COGNAC
FRI HUSETS SPIRITUS og APOROL