AFTEN

Torsdag, fredag og lørdag 17.00-22.00

KROENS JULEPLATTE

Min. 2 personer
Marinerede sild
Hønsesalat med bacon
Gravad laks med rævesauce
Fiskefilet med remoulade
Ribbensteg med rødkål
Lun leverpostej med rødkål og surt
Kroens ”deller” med rødkål og surt
Risalamande

Tilvalg:
Andeconfit 50,-
Brie 35,-

DKr. 349,- pr. person

KROENS LUKSUS JULEPLATTE

Min. 2 personer
Marinerede sild
Karrysild med økologisk æg
Hønsesalat med bacon
Fiskefilet med remoulade
Gravad laks med rævesauce
Andeconfit
Ribbensteg med rødkål og surt
Kroens ”deller” med rødkål og surt
Risalamande

Tilvalg:
Frituresteg Camenbert 50,-
Gammel ost 50,-

DKr. 399,- pr. person

TRERETTERS JULEMENU

FORRETTER

Vælg imellem:

CREMET KARTOFFEL-PORRESUPPE
Lækker og cremet vintersuppe

TARTELETTER
Med høns i asparges

REJECOCKTAIL
Med ristet brød og smør

GRAVAD LAKS
Med rævesauce

HOVEDRETTER

Vælg imellem:

BØF AF OKSEFILET
Serveres grillet med pommes frites
Vælg enten bearnaisesauce eller pebersauce

AND OG FLÆSKESTEG
Serveres med hvide og brunede kartofler, rødkål og surt

FÆRØSK VILDLAKS
Med grønne bønner, asparges.
Hertil hvide kartofler vendt i dildsmør

DESSERTER

Vælg imellem:

RISALAMANDE

PANDEKAGE
Med vaniljeis

GAMMELDAGS ÆBLEKAGE

Dkr. 399,-

EKSTRA TILKØB

i 3 ½ TIME

ØL – VIN – VAND
& 3x4CL. SNAPS

Dkr. 400,- pr. person

LUKSUSPAKKEN

i 5 TIMER

ØL – VIN – VAND
& 3x4CL. SNAPS
IRISH COFFEE eller KAFFE & COGNAC
FRI HUSETS SPIRITUS og APOROL

Dkr. 550,- pr. person