AFTEN

Søndag til onsdag 17.00-21.45

FORRETTER

  • Kartoffel-porresuppe
    DKr. 99,-
    Lækker og cremet vintersuppe
  • Tarteletter
    DKr. 99,-
    Høns i asparges
  • Rejecocktail
    DKr. 99,-
    Serveres med ristet brød og smør
  • Gravad laks
    DKr. 99,-
    Serveres med rævesauce
  • Sildetallerken med 3 slags sild
    DKr. 139,-
    Marineret, karry og kryddersild

HOVEDRETTER

  • Færøsk vildlaks
    DKr. 189,-
    Med grønne bønner, asparges. Hertil hvide kartofler vendt i dildsmør
  • Fiskefilletter
    DKr. 169,-
    Serveres med remoulade og pommes frites
  • Fiskefrikadeller m. færøsk vildlaks
    DKr. 179,-
    Serveres med små ovnbagte kartofler og remoulade
  • Hakkebøf
    DKr. 179,-
    Med bløde løg, spejlæg, hvide kartofler, rødbeder og skysauce
  • Hakkebøf
    DKr. 179,-
    Med pommes frites, bearnaisesauce og dagens garniture
  • Wienerschnitzel med “dreng”
    DKr. 219,-
    Serveres med brasede kartofler, ærter og skysauce
  • Ribbensteg
    DKr. 179,-
    Med hvide kartofler, Kroens rødkål, agurkesalat og skysauce
  • Stegt flæsk
    DKr. 169,-
    Serveres med kartofler, persillesovs, sennep og rødbeder
  • Engelsk bøf
    DKr. 249,-
    Med hvide kartofler, bløde løg, surt og skysauce
  • Bøf bearnaise af oksefilet
    DKr. 249,-
    Serveres grillet med pommes frites, bearnaisesauce og dagens garniture
  • Peberbøf af oksefilet
    DKr. 249,-
    Serveres grillet med dagens kartoffel, pebersauce og dagens garniture
  • Gammeldags and
    DKr. 199,-
    Serveres med brunede kartofler, rødkål og surt

KROENS JULEPLATTE

Min. 2 personer
Marinerede sild
Hønsesalat med bacon
Gravad laks med rævesauce
Fiskefilet med remoulade
Ribbensteg med rødkål
Lun leverpostej med rødkål og surt
Kroens ”deller” med rødkål og surt
Risalamande

Tilvalg:
Andeconfit 50,-
Brie 35,-

DKr. 299,- pr. person

KROENS LUKSUS JULEPLATTE

Min. 2 personer
Marinerede sild
Karrysild med økologisk æg
Hønsesalat med bacon
Fiskefilet med remoulade
Gravad laks med rævesauce
Andeconfit
Ribbensteg med rødkål og surt
Kroens ”deller” med rødkål og surt
Risalamande

Tilvalg:
Frituresteg Camenbert 50,-
Gammel ost 50,-

DKr. 349,- pr. person

TRERETTERS MENU

  • Dkr. 399,-
    Rejecocktail
    Serveres med ristet brød og smør

    Bøf bearnaise af oksefilet
    Serveres grillet med pommes frites,
    bearnaisesauce og dagens garniture

    Pandekage
    Med vanilleis

DESSERT OG OST

  • Vaniljeis
    DKr. 79,-
    Med chokoladesauce
  • Pandekage
    DKr. 89,-
    Med vaniljeis
  • Gammeldags æblekage
    DKr. 79,-
  • Gammel ost
    DKr. 89,-
    Med løgringe, sky og rom
  • Friturestegt camembert
    DKr. 79,-
    Med ristet brød og solbærsyltetøj
  • Risalamande
    DKr. 79,-
  • Irish Coffee
    4cl. DKr. 84,-