FROKOST

Serveres fra kl. 11.30 -16.00

SMØRREBRØD

1 stk. fra 125,- / 2 stk. fra 229,-

Fisk

  • Marinerede sild (-15 dkr.)
    Med løg, kapers og dild
  • Christiansøpigens sild
    Med rå æggeblomme, løg, kapers og dild
  • Karrysild
    Med hårdkogt æg, løg, kapers og dild
  • Fiskefilet (+10,-)
    Med remoulade og citron
  • Fiskefilet (+20,-)
    Med rejer og mayonnaise
  • Fiskefilet (+25,-)
    Med rejesalat
  • Røget laks (+kr.25,-)
    Med lun røræg
  • Æg og rejer
    Med mayonnaise
  • Rejemad (+25,-)
    Med mayonnaise og citron
  • Fiskefrikadeller
    Med remoulade og kapers
  • Røget ål (+50,-)
    Med lun røræg

Kød

  • "Olsens" Frikadeller
    Med agurkesalat og rødkål
  • Roastbeef
    Med remoulade, peberrod og agurkesalat
  • Hønsesalat
    Med bacon. Serveret på ristet brød med smør
  • Kalvelever
    Med bløde og bacon
  • Tatar (+50,-)
    Med æggeblomme, kapers og peberrod
  • Ribbensteg
    Med rødkål og agurkesalat
  • Kartoffelmad
    Med bacon, rødløg og mayonnaise

Vegetar

  • Avocado vendt i olie
    Med spejlæg
  • Kartoffelmad
    Med rødløg og mayonnaise
  • Svampetoast a la créme
    På ristet hvidt brød

Ost

  • Kornblomst
    På ristet rugbrød
  • Friturestegt Camembert
    Med ristet brød og solbærsyltetøj
  • Gammel ost fra Farum
    Med løgringe, sky og rom

1 stk. fra 125,- / 2 stk. fra 229,-

DE POPULÆRE

  • Stjerneskud
    Dkr. 179,-
    Stegt og dampet rødspætte med rejer, asparges og dressing
  • Pariserbøf
    Dkr. 179,-
    Med pickles, rå æggeblomme, peberrod, rødbeder, kapers og rå løg
  • Salade chévre chaud
    Dkr. 179,-
    Grønkålssalat med gedeost og pærer

SILDETALLERKEN

Marineret sild
karrysild
Christiansøpigens sild

DKr. 169,-

KROENS FROKOSTPLATTE

Min. 2 personer
(weekend min. 4 personer)

Marinerede sild
Karrysild
Røget laks
Fiskefilet med remoulade
Hønsesalat med bacon
Ribbensteg med surt og rødkål
Frikadelle med surt og rødkål
Brie
Brød, fedt og smør

DKr. 349,- pr. person

DET VARME KØKKEN

  • Tarteletter
    DKr. 129,-
    Med høns i asparges
  • Stjerneskud
    DKr. 179,-
    Stegt og dampet rødspætte med rejer, asparges og dressing
  • Fiskefillet
    DKr. 179,-
    Med pommes frites
  • Pariserbøf
    DKr. 179,-
    Med pickles, rå æggeblomme, peberrod, rødbeder, kapers og rå løg
  • Klassisk burger
    DKr. 199,-
    med ost, bacon og pommes frites
  • Bøf bearnaise af oksefilet
    DKr. 299,-
    Serveres grillet med pommes frites, bearnaisesauce og dagens garniture

DESSERT

  • Vaniljeis
    DKr. 99,-
    Med chokoladesauce
  • Chokoladekage
    DKr. 119,-
    Med vaniljeis
  • Pandekage
    DKr. 119,-
    Med vaniljeis
  • Irish Coffee
    DKr. 95,-
    4cl.

Menukort gælder

fra 18/4 2024