AFTEN

17.00-21.45

FORRETTER

  • Salade chévre chaud
    DKr. 129,-
    Grønkålssalat med gedeost og pærer
  • Tarteletter
    DKr. 129,-
    Høns i asparges
  • Rejecocktail
    DKr. 139,-
    Serveres med ristet brød og smør
  • Kartoffelsuppe
    DKr. 129,-
    Serveres med brød og smør

HOVEDRETTER

  • Ovnbagt laks
    DKr. 239,-
    Med grønne bønner, asparges. Hertil hvide kartofler vendt i dildsmør
  • Fiskefilletter
    DKr. 179,-
    Serveres med hjemmerørt remoulade og pommes frites
  • Hakkebøf
    DKr. 199,-
    Med pommes frites, bearnaisesauce og haricot verts
  • Olsens hakkebøf
    DKr. 199,-
    Med brasede kartofler, spejlæg og pebersauce
  • Wienerschnitzel med “dreng”
    DKr. 259,-
    Serveres med brasede kartofler, ærter og skysauce
  • Stegt flæsk
    DKr. 199,-
    Serveres med kartofler, persillesovs, sennep og rødbeder
  • Biksemad
    DKr. 179,-
    Med spejlæg, rødbeder, rugbrød og smør
  • Bøf bearnaise af oksefilet
    DKr. 299,-
    Serveres grillet med pommes frites, bearnaisesauce og haricots verts
  • Peberbøf af oksefilet
    DKr. 299,-
    Serveres grillet med dagens kartoffel, pebersauce og haricots verts
  • Klassisk burger
    DKr. 199,-
    med ost, bacon og pommes frites

KROENS PLATTE

Min. 2 personer
(weekend min. 4 personer)

Marinerede sild
Karrysild
Røget laks
Fiskefilet med remoulade
Hønsesalat med bacon
Ribbensteg m. surt og rødkål
Frikadelle m. surt og rødkål
Brie Brød, fedt og smør

DKr. 349,- pr. person

TRERETTERS MENU

Kartoffelsuppe
Serveres med ristet brød og smør

Bøf af oksefilet
Serveres grillet med pommes frites og dagens garniture
Vælg imellem bearnaisesauce eller pebersauce

Pandekage
Med vanilleis

DKr. 469,- pr. person

DESSERT OG OST

  • Vaniljeis
    DKr. 99,-
    Med chokoladesauce
  • Pandekage
    DKr. 119,-
    Med vaniljeis
  • Æblekage
    DKr. 99,-
    Med flødeskum
  • Friturestegt camembert
    DKr. 115,-
    Med ristet brød og solbærsyltetøj
  • Irish Coffee
    4cl. DKr. 99,-

Menukort gælder

fra 26/8 2023