FROKOST PÅ NYHAVNSKROEN


S M Ø R R E B R Ø D

MARINERET SILD
Med kapers og rødløg
Kr. 80,-

RØD KRYDDERSILD
Med små ovnbagte kartofler og æggeblomme
Kr. 90,-

KARRYSILD
Med grøn karry, æble og blegselleri
Kr. 80,-

SENNEPSSILD
Kr. 80,-
Med kapers og rødløg

4 SLAGS SILD 
RØD KRYDDERSILD
Med små ovnbagte kartofler og æggeblomme
MARINERET SILD
Med kapers og rødløg
SENNEPSSILD
Med kapers og rødløg
KARRYSILD
Med grøn karry, æble og blegselleri
Kr. 190,-

SNAPSEMENU
2cl Aalborg Taffel Akvavit
2cl Brøndums Snaps
2cl Braunstein Lyngsnaps
2cl Braunstein Ølsnaps
Kr.92,-

ÆG OG TOMAT
Med avocadocreme 
Kr. 60,-

REJER eller ÆG OG REJER (på ristet hvidt brød)
Med citronmayonnaise
Kr. 90,-

RØGET LAKS (på ristet hvidt brød)
Med cremefraiche, agurk, kaviar og purløg
Kr. 90,-

FISKEFILET
Med remoulade og citron
Kr. 70,-

FISKEFILET
Med rejesalat og citron
Kr. 80,-

FISKEFRIKADELLE
Med remoulade og kapers
Kr. 75,-

ROASTBEEF
Med remoulade, peberrod og ristede løg
Kr. 75,-

ROASTBEEF
Med bløde løg og spejlæg
Kr. 85,-

MØRBRADBØF
Med agurkesalat, ristede svampe og bløde løg
Kr. 95,-

LUN LEVERPOSTEJ
Med bacon, svampe, rødbede og cornichons
Kr. 70,-

FLÆSKESTEG
Med rødkål, agurkesalat og appelsin
Kr. 90,-

GAMMEL OST
Med sky, rå løg, rom og radise
Kr. 70,-

FRITURESTEGT CAMEMBERT
Med solbær syltetøj
Kr. 80,-

DANSK BONDEBRIE (på ristet hvidt brød)
Med æble blegselleri og vindruer
Kr. 70,-

3 STK. SMØRREBRØD
Rejer, Fiskefilet og Flæskesteg
Kr. 190,-

Alle smørrebrød serveres på ristet rugbrød hvis ikke andet nævnes


TATAR - KLASSISK
Med æggeblomme, kapers, peberrod og pickles
Kr. 140,-

GRØN SALAT
Med cherrytomater, oliven, agurk og løg
kr. 85,-

BROCCOLI SALAT
Med æble, pære, vindruer og ristede solsikkekerner
Kr. 95,-

B U R G E R E - serveres i rustikt mørkt brød

VEGETARBURGER
Bøf af blomkål, spidskål, selleri og gulerod med ost og avocadocreme
Kr. 165,-

HAKKET OKSEKØD
Agurk, tomat, rødløg, ost og avocadocreme
Kr. 165,-

POMMES FRITES
med mayo, ketchup eller remoulade
Kr. 60,-


V A R M E R E T T E R

STJERNESKUD (på ristet hvidt brød)
Dampet og stegt fiskefilet med rejer, asparges, citron
og rød dressing
Kr. 130,-

PARISERBØF (på ristet hvidt brød)
Med rødbede, løg, kapers, pickles, peberrod og æggeblomme
Kr. 130,-

FISKEFILET
Med pommes frites og remoulade
Kr. 120,-

HUMMERSUPPE
Cremet suppe med skaldyr og citruscreme
Kr. 100,-

BLOMKÅLSSUPPE
Med pastinakchips og creme fraiche.
Kr. 100,-
Med bacon + kr. 10,-

FROKOSTBØF
Med pommes frites, bearnaisesauce og blandet salat
Kr. 190,-

BIKSEMAD
Med svinekam, stegte kartoffeltern, løg, rødbede, spejlæg og HP Sauce
Kr.155,-

BØFSANDWICH
Med bløde løg, rå løg, ristede løg, remolade, sennep, ketchup og sauce
Kr.120,-

DANMARKS NATIONALRET
Stegt flæsk med persillesovs og kartofler
Kr.160,-


T I L B Ø R N E N E

FISKEFRIKADELLE eller FISKEFILLET
Serveret med pommes frites, remoulade og blandet salat
Kr. 90,-


D E T S Ø D E


RØDGRØD MED FLØDE
Med mandelflager på top
Kr. 80,-

GAMMELDAGS ÆBLEKAGE
Med flødeskum og ribsgele
Kr. 90,-

PANDEKAGER
Med vaniljeis og jordbærmarmelade
Kr. 75,-

CHOKOLADEMOUSSE
Med frugtsalat
Kr. 80,-