AFTEN PÅ NYHAVNSKROEN

F O R R E T T E R

TATAR - Klassisk
Med æggeblomme, kapers, peberrod og pickles
Kr. 130,-

HUMMERSUPPE
Med skaldyr og citruscreme
Kr. 100,-

LAKSEROULADE
Med flødeost og spinat
Kr. 90,-

TARTELET
Med svinemørbrad, svampe a la creme, rødbede og bacon
Kr. 95,-

REJESALAT
Tigerrejer og rejer, avocado, grønne asparges, dild og citron
Kr. 100,-

BLOMKÅLSSUPPE (Forret/Hovedret) Kr. 85,-/ 160,-
Med pastinakchips og creme fraiche
Med bacon + kr. 10,-

2 SLAGS SILD
Karrysild med grøn karry, æble og blegselleri
Sennepsild med kapers og rødløg
Serveres på ristet rugbrød
Kr. 90,-

FRIKASSÈ
Med kylling, selleri, gulerod, porre, løg, kartofler og grønne asparges
Kr. 85,-

4 - RETTERS SMØRREBRØD
Marineret sild med kapers og rødløg
Fiskefilet med remoulade og citron.
Flæskesteg med rødkål og agurkesalat
Friturestegt camembert med solbærsyltetøj
Kr.200,-

SALATER

BROCCOLISALAT
Med æbler, pære,
vindruer og ristede solsikkekerner
Kr. 95,-

GRØN SALAT
Med cherrytomater, oliven,
agurk og løg
Kr. 85,-

H O V E D R E T T E R

RØDSPÆTTEFILET
Smørstegt med hvide kartofler,
persillesauce og grønne asparges
Kr. 195,-

FISKEFRIKADELLER
Med små ovnbagte kartofler, sauteret spinat og smørsauce
Kr. 180,-

FRIKASSÈ
Med kylling, selleri, gulerod, porre, løg, kartofler og grønne asparges
Kr. 160,-

BØFSANDWICH
Med bløde løg, rå løg, ristede løg, sennep, ketchup og sauce
Kr. 145,-

FORLOREN HARE
Med hvide kartofler, vildt sauce og ribsgele
Kr. 160,-

DANSK OKSEFILET

Med pommes frites og salat. Vælg mellem bearnaise eller pebersauce
Kr. 225,-

WIENERSCHNITZEL AF KALV
Med brassede kartofler, citron, kapers, ansjos, ærter og peberrodssauce
Kr. 200,-

D A N S K E K L A S S I K E R E

FLÆSKESTEG
Med rødkål, hvide kartofler, broccolisalat og klassisk brun sauce
Kr. 190,-

BIKSEMAD
Med svinekam, stegte kartoffeltern, løg, rødbede, spejlæg og HP sauce
Kr. 175,-

"ENGELSK BØF" AF OKSEFILET
Af oksefilet med bløde løg, hvide kartofler og agurkesalat
Kr. 210,-

HAKKEBØFFER
Med bløde løg, hvide kartofler, grønne bønner i baconsvøb og klassisk brun sauce
Kr. 180,-

BRAISERET SVINEKÆBER
Med mos af selleri og kartoffel. Hertil æble, peberrod og grønne bønner i baconsvøb
Kr. 190,-

DANMARKS NATIONALRET
Stegt flæsk med persillesovs og kartofler
Kr. 160,-

B U R G E R E - SERVERES I RUSTIKT MØRKT BRØD MED POMMES FRITES OG CHILI MAYONNAISE


VEGETARBURGER
Bøf af blomkål, spidskål, selleri og gulerod med ost og avocadocreme
Kr. 170,-

HAKKET OKSEKØD
Agurk, tomat, rødløg, ost og avocadocreme
Kr. 170,-

POMMES FRITTES
Kr. 60,-


T I L B Ø R N E N E

FISKEFRIKADELLER eller FISKEFILLET
Serveret med pommes frites, remoulade og blandet salat
Kr. 90,-


D E T S Ø D E

FRITURESTEGT CAMEMBERT
Med solbærsyltetøj og ristet hvidt brød
Kr. 80,-

RØDGRØD MED FLØDE
Med mandelflager på top
Kr. 85,-

PANDEKAGER
Med vaniljeis og jordbærmarmelade
Kr. 75,-

GAMMELDAGS ÆBLEKAGE
Med flødeskum og ribsgele
Kr. 90,-

CHOKOLADEMOUSSE
Med frugtsalat
Kr. 85,-

OSTETALLERKEN
3 danske oste med kompot af pærer og svesker.
Kr. 100,-